Vores vision

Vores vision er at forbedre menneskers livskvalitet ved at gøre digital fysioterapi tilgængelig for alle.


‍Ved at anvende den nyeste teknologi har vi skabt en digital platform, der er med til at løse centrale udfordringer i vores sundhedssystem. Platformen giver alle borgere nem adgang til fleksibel behandling og gør sundhedsprofessionelle istand til at træffe bedre kliniske beslutninger på baggrund af objektiv træningsdata. Resultatet er forbedrede og billigere sundhedsløsninger.

Vores team

Jakob Fisker
Produktchef & Co-founder
/ Fysioterapeut
Daniel Ibsen
Konsulent / Fysioterapeut
Matias Søndergaard
Direktør & Co-Founder
Dimitris Glynatsis
Senior Frontend Softwareudvikler
Barbora Gadlinová
Product Designer
Xingguo Sun
Senior Backend Softwareudvikler

Rokoko Care tager sit udspring i europæisk forskningssamarbejde

Rokoko Care udspringer af Rokoko som et EU Horizon 2020 støttet projekt i samarbejde med et britisk forskningsteam. Dette førte til et nyt team, der idag udgør Rokoko Care, bestående af dygtige fysioterapeuter, designere og ingeniører som gennem potentialet i motion capture, udvikler den digitale platform, som vi kan tilbyde i dag.
Credit card mockups
Baggrund

Hvem er Rokoko?

Rokoko Care er født ud af den danske teknologistartup Rokoko. Rokoko, som står bag Rokoko Care, har siden 2014 udviklet Smartsuit Pro, en dragt, som muliggør optagelsen af menneskelige bevægelser i realtid, som nu bliver solgt globalt til større og mindre aktører i film og spil branchen. Den tekniske knowhow derfra udnytter vi hver dag i Rokoko Care.

Dialog

Vi er i en daglig dialog med alle med brugere, borgere, og kommuner, og vi lærer dagligt omkring hvordan vi kan gøre vores service bedre.

Leverer kvalitet

Vi er stolte over at levere kvalitets software, både på mobilen og på web, som er lavet efter de nyeste standarder i industrien.