Vores vision

Vores vision er at forbedre menneskers livskvalitet ved at gøre digital fysioterapi tilgængelig for alle.

Vi vil med afsæt i den nyeste teknologi og forskning på området, skabe en digital platform, der kan være med til at løse nogle af de enorme udfordringer, som vores sundhedssystem står overfor idag.

Ved at muliggøre digital fysioterapi til borgere, og ved at give den sundhedsprofessionelle et redskab til at tage bedre kliniske beslutninger på baggrund af data, kan vi sammen skabe bedre og billigere sundshedsløsninger.

Vores team

Jakob Fisker
Product Manager / Fysioterapeut
Daniel Ibsen
Konsulent / fysioterapeut
Matias Søndergaard
CPO & Co-Founder af Rokoko
Dimitris Glynatsis
Senior Front-End Software Developer
Barbora Gadlinová
Product Designer
Xingguo Sun
Senior Backend Engineer

Rokoko Care tager sit udspring i europæisk forskningssamarbejde

Rokoko Care udspringer af Rokoko som et EU Horizon 2020 støttet projekt i samarbejde med et britisk forskningsteam. Dette førte til et nyt team, der idag udgør Rokoko Care, bestående af dygtige fysioterapeuter, designere og ingeniører som gennem potentialet i motion capture, udvikler den digitale platform, som vi kan tilbyde i dag.
Credit card mockups
Baggrund

Hvem er Rokoko?

Rokoko Care er født ud af den danske teknologistartup Rokoko. Rokoko, som står bag Rokoko Care, har siden 2014 udviklet Smartsuit Pro, en dragt, som muliggør optagelsen af menneskelige bevægelser i realtid, som nu bliver solgt globalt til større og mindre aktører i film og spil branchen. Den tekniske knowhow derfra udnytter vi hver dag i Rokoko Care.

Dialog

Vi er i en daglig dialog med alle med brugere, borgere, og kommuner, og vi lærer dagligt omkring hvordan vi kan gøre vores service bedre.

Leverer kvalitet

Vi er stolte over at levere kvalitets software, både på mobilen og på web, som er lavet efter de nyeste standarder i industrien.